Honden

dpo dierenpension oosterhout honden jack russells rennen buiten speelwei dpo dierenpension oosterhout hond rennen buiten speelwei golden retriever band springen spelen dierenhotel hondenpension dierenopvang
dpo dierenpension oosterhout honden speelwei speeldplaats drentse patrijshond dierenhotel hondenpension dierenopvang

Er is een binnenkennel met een ligplaats van de grond, met deken of kussen van ons en een tochtmuurtje met daarnaast een poortje waardoor de hond naar buiten kan en dezelfde ruimte als binnen heeft, zodat de hond de hele dag kan kiezen of hij of zij binnen of buiten wil zijn.

Als de honden met tweeen zijn, geven we een hond binnen eten en een hond buiten eten met de schuif dicht, zodat elke hond op zijn gemak kan eten.

Aan de buiten kennels zit ook een speelweide. Een grasveld met tegelpad waar de honden in groepjes of alleen op kunnen rondrennen. Daarna gaat elke hond weer naar zijn eigenkennel. Dit gebeurt een paar keer per dag en de tijd is afhankelijk van de hond(en).

De een heeft meer of langer behoefte om te rennen en te stoeien als een ander.

Kennel maten

Binnen 2.50 bij 1.50 meter
Buiten 2.50 bij 1.50 meter
totaal 7.50 m2

dpo dierenpension oosterhout hond rennen buiten speelwei golden retriever band springen spelen dierenhotel hondenpension dierenopvang
dpo dierenpension oosterhout hond loopt buiten hondenspeeltje dierenhotel hondenpension dierenopvang
dpo dierenpension oosterhout hond staat golden retriever buiten kijkt dierenhotel hondenpension dierenopvang
Open chat
1
Contact
Hallo, met Marjo waarmee kan ik je helpen?